Lisätietoa Kollega-palvelun tietosuojasta ja käyttäjätietojen käsittelystä

Mihin palvelun tiedot tallennetaan?

Palvelun sovellus- ja tietokantapalvelimet sijaitsevat EU-alueella Amazon Web Services:in (AWS) konesalissa Irlannissa. Palveluun ladattavat kuvat tallennetaan AWS S3 -palveluun.

Mitä kolmansien osapuolien palveluita Kollega-palvelun tuottamiseksi käytetään?

Palvelussa näytettävät kuvat skaalataan käyttäjän päätelaitteeseen sopivaan kokoon Imgix-palvelun avulla.

Lisäksi käytämme seuraavia analytiikkapalveluita:

  • Mixpanel-palveluun kerätään analytiikkatietoa esim siitä, mitkä ominaisuudet ovat suosittuja käyttäjien keskuudessa. Tämän tiedon avulla palvelua voidaan parantaa.
  • Honeycomb-palveluun kerätään teknistä tietoa palvelun suorituskyvystä ja ongelmatilanteista.
  • Bugsnag-palveluun kerätään tietoa käyttäjien kohtaamista ongelmatilanteista, ns. bugeista. Tiedon avulla ylläpito voi korjata palvelussa olevia bugeja tehokkaasti.

Kaikki analytiikkapalveluihin tallennettavat käyttäjätiedot on pseudonymisoitu, eli ne eivät ole itsenäisesti yhdistettävissä tiettyyn käyttäjään. Tiedot voidaan yhdistää tiettyyn käyttäjään ainoastaan ylläpitäjien toimesta esim. virhetilanteiden selvittämiseksi.

Käytättekö palvelussa syntyvää tietoa palvelun ulkopuolella, esim. suoramarkkinoinnissa tai sosiaalisessa mediassa?

Emme käytä.

Voinko poistaa tilini palvelusta? Saanko tietoni pois?

Käyttäjillä on aina mahdollisuus poistaa tilinsä palvelusta. Tilin poiston yhteydessä kaikki käyttäjätiedot poistetaan pysyvästi. Käyttäjän lisäämä konsultaatiosisältö poistetaan näkyvistä kaikilta palvelun käyttäjiltä. Käyttäjään liittyvät tiedot poistetaan myös kaikista kolmansien osapuolien palveluista.

Mikä on Lääkäriliiton ja Panacean välinen suhde Kollega-palvelun tuottamisessa?

Kollega on Panacea CG Oy:n palvelu, joka on lanseerattu yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. Palvelu on Suomessa yksinoikeudella Suomen Lääkäriliiton jäsenien käytössä, ja käyttäjien tunnistamiseen käytetään Fimnet-kirjautumispalvelua. Palvelun mobiiliversio sisältää myös Lääkäriliiton sähköisen jäsenkortin sekä Lääkärilehden viimeisimmät sisällöt. Palvelun suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Panacea CG Oy.

Saanko tietää jos palvelun käyttöehdot muuttuvat?

Kyllä, kerromme aina käyttäjille palvelussa jos käyttöehtoihin tehdään merkittäviä muutoksia.

Lisätietoa tietosuojasta

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

info@konsultoikollegaa.fi